آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته امسال با حضور ۵۴۷۸ داوطلب در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۲ کد : ۶۷۶۶ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96 با حضور پنج هزار و 478 داوطلب در حوزه امتحانی این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی گفت:دو هزار و 446 نفر از داوطلبان خانم و سه هزار و 32 نفر نیز آقا هستند که در 126 رشته گرایش ثبت نام کرده اند.

وی اظهار داشت: این آزمون همزمان با دیگر حوزه های امتحانی سراسر کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه هفتم و هشتم اردیبهشت ماه جاری در چهار نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار می شود.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را از روز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه جاری عنوان کرد و افزود: داوطلبان با مراجعه با سایت سازمان سنجش می توانند کارت ورود و شرکت در آزمون را دریافت کنند.

دکتر الماسی خاطر نشان کرد: برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است