اطلاعیه کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان در خصوص برگزاری مرحله دوم

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۳ کد : ۶۸۶۵ اطلاعیه ها

اطلاعیه کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان

با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، و ضمن تقدیر از داوطلبین محترم عضویت در شورای صنفی دانشجویان که در این دوره استقبال بسیار خوبی داشتند و تشکر از مشارکت نسبتا خوب دانشجویان گرامی در انتخابات شورای صنفی مراتب ذیل به اطلاع می‌رسد.

1. با بررسی روند برگزاری انتخابات و نتایج حاصله و همچنین شکایات واصله در این زمینه، در جلسه کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی مورخ 9/3/96، صحت برگزاری انتخابات تائید شد.
  2. تعداد مشارکت کنندگان در انتخابات شورای صنفی (به عبارتی تعداد آرای ماخوذه) مجموعاً 1242 رای می‌باشد.
  3. از آنجا که در این مرحله از انتخابات 25 % کل واجدین شرکت ننموده‌اند و بالاترین رای نیز کمتر از نصف بعلاوه یک می‌باشد، انتخابات باید در دوره دوم برگزار شود. بنابراین انتخابات مرحله دوم از ساعت 8 صبح روز سه شنبه مورخ 16 خرداد ماه لغایت ساعت 12 روز چهارشنبه 17 خرداد ماه از طریق سایت vote.kashanuni.ir برگزار  خواهد شد.
  4. اسامی 18 نفر کاندیدا که به ترتیب بالاترین رای را کسب نموده‌اند، برای مرحله دوم انتخابات به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

نام و نام خانوادگی

معدن

مائده عابدینی نجف آبادی

علوم تربیتی

توضیحات: با توجه به ماده 19 شیوه‌نامه اجرایی شورای صنفی دانشجویان دانشگاههای کشور، انتخابات با حضور 25 درصد کل واجدین شرایط دارای حق رای رسمیت می‌یابد، و داوطلبین شورا در مرحله اول با کسب نصف بعلاوه یک کل آراء انتخاب می‌شوند و در غیر اینصورت انتخابات به مرحله دوم کشیده می‌شود. در مرحله دوم داوطلبین با کسب اکثریت نسبی آراء (صرفنظر از تعداد شرکت کنندگان و درصد آرا) به عنوان عضو شورای صنفی انتخاب خواهند شد.