سلسله مباحث علم،کارآفرینی و اشتغال برگزار شد

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۶ کد : ۶۸۷۱ اخبار دانشگاه
سلسله مباحث علم،کارآفرینی و اشتغال برگزار شد

دومین نشست از سلسه مباحث علم، کارآفرینی و اشتغال با حضور جمعی از صاحبان صنایع ، کارآفرینان و دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت:جامعه و سازمانی می تواند در مسیر توسعه، حرکت رو به جلو داشته باشد که با ایجاد بسترهای لازم، منابع انسانی خود را به دانش و مهارت کارآفرینی مولد تجهیز کند تا آن ها با استفاده از این توانمندی ارزشمند، سایر منابع جامعه و سازمان را به سوی ایجاد ارزش و حصول رشد و توسعه مدیریت هدایت کند.

مهندس داوود حسنعلیان اظهار داشت: یکی از راه های انتقال دانش و مهارت، بکارگیری تجربیات افرادی است که از درون دانشگاه در همین راستا رشد و نمو کرده اند.

وی افزود: در این نشست آقایان دکتر ناظری عضو هیئت علمی گروه فیزیک و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان فناوران فیزیک نور ،مهندس محسن حسینی مدیرعامل شرکت دانش بنیان کیمیاگران صنعت امیرکبیر و مهندس شهبازی مدیرعامل شرکت کیمیا گستران پدیده کاشان تجربیات، دیدگاه ها، موفقیت ها و راهکارهای کارآفرینی (فن آفرینی تجاری سازی) را در قالب سخنرانی و پرسش و پاسخ به دانشجویان عرضه کردند.