ثبت نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۰ کد : ۶۹۳۱ اخبار دانشگاه
ثبت نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان

مسئول  دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان از آغاز ثبت‌نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین علی روحانی مسئول اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان دانشگاه های کاشان گفت: ثبت‌نام دوره هفدهم عتبات دانشگاهیان و قرعه‌کشی آن بعد از ماه مبارک رمضان انجام و اعزام دوره هفدهم پس از پایان امتحانات دانشجویان در تابستان انجام خواهد شد.

وی افزود: علاقه مندان می توانند جهت ثبت‌نام و اطلاع دقیق از تاریخ اعزام‌ها از تاریخ 10 الی 22 تیرماه به سایت لبیک www.labbayk.ir مراجعه کنند.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان با بیان اینکه در شانزدهمین دوره این سفرها که از بهمن ماه سال گذشته آغاز شد تعداد 4 کاروان از دانشگاه های کاشان اعزام شدند اظهار داشت: در این سفر دانشجوهای مجرد، متأهل، استاد دانشگاه و کارمندان دانشگاه حضور داشتند.

روحانی در پایان گفت: اعزام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از مرداد ماه سال جاری آغاز می‌گردد و تا آبان ماه ادامه خواهد داشت.