​پیام ریاست دانشگاه کاشان به مناسبت روز جهانی قدس

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۷ کد : ۶۹۳۴ اخبار دانشگاه
​پیام ریاست دانشگاه کاشان به مناسبت روز جهانی قدس

روز جهانی قدس روز همبستگی امت اسلامی در مقابله با استکبار جهانی و بدخواهان اسلام است.این روز, نماد مقاومت مسلمین در سراسر جهان و نیز اتحاد و همدلی مظلومین است که از زورگوئیها , ناعدالتی ها , حق کشی ها و ستمگریها به ستوه آمده اند.

درود به روح پرفتوح امام راحل عظیم الشان که با بینش و آینده نگری آخرین جمعه ماه رمضان را به صحنه ی اقتدار اسلام در سراسر جهان تبدیل کرد و فرمودند: " روز قدس یک روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملت ها، در مقابل ابرقدرت هاست... روز قدس روز اسلام است. روز قدس روزی است که اسلام را باید احیا کرد... "

حتما چشم جهانیان با دیدن این عظمت در صفوف به هم فشرده مسلمانان در آوردگاههای کشورهای مختلف این پیام اصیل قرآنی را در می یابند که “ان الارض یرثها عبادی الصالحون”.